Senaste Nytt

BOOH Can Do! - På TV igen!
2016-05-10
Efter förra årets framgångar återvände Louisa och Madeleine från BOOH Can Do! till 'Ullared - Jakten på storsäljaren' i Kanal 5 för en ny omgång. Denna gång hade de med sig de smarta och häftiga snörlåsen LazeLox som man sätter på sina skosnören. Vad tyckte inköparen Ninni? Och vad tyckte Boris? Det kan du se på Kanal 5 här, säsong 2, avsnitt 8.


BOOH Can Do! - i Kanal 5's 'Ullared - Jakten på storsäljaren'
2015-04-07
Louisa och Madeleine från BOOH Can Do! gjorde en fin kämpainsats i premiären av Kanal 5's nya tävlingsprogram 'Ullared - Jakten på storsäljaren'. BOOH Can Do! smarta skohorn föll både Ullareds kunder och inköpare i smaken och fick ett mycket positivt mottagande. Det finaste betyget var dock tummen upp som vi fick av barnen som provade.


Vi tackar Clas Ohlson för ett mångårigt och fantastiskt givande samarbete
2014-01-30
BOOH Can Do! är stolta och glada över det mångåriga samarbetet med Clas Ohlson som arbetar hårt med att hela tiden ha ett modernt och tilltalande produktsortiment. Clas Ohlson har utöver sin mycket omtyckta katalog 180 butiker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Dubai, samt en framgångsrik e-handel. Ett stort tack för tiden hos er.

BOOH Can Do! - grundarna månades innovatörer hos Smarta Saker
2013-05-01
BOOH Can Do! - grundarna Robin och Louisa Nordgren har valts till månadens innovatörer hos Smarta Saker, Sveriges ledande butik för innovativa produkter.

Läs presentationen av de båda innovatörerna på Smarta Sakers hemsida här.


BOOH Can Do! - Leverantör till ANWR:s 4.000 butiker
2011-01-01
BOOH Can Do! har tecknat ett leverantörsavtal med ANWR, Europas största inköpsgrupp för skoåterförsäljare. ANWR har 2.100 medlemmar med fler än 4.000 butiker i Tyskland, Sverige, Nederländerna, Österrike, Frankrike, Finland, Belgien och Schweiz.

BOOH Can Do! kommer delta ANWR:s inköpsmässa i Stockholm i slutet av februari bland välkända märken som Kavat, Pax, Viking, Nike, Lloyd Shoes m fl.


BOOH Can Do! Life Collection - för alla bekväma människor
2010-08-07
BOOH Can Do! skohornen finns nu även i en variant som passar alla storlekar. Efterfrågan på BOOH Can Do! skohorn för vuxna och äldre har varit mycket stor bland de som sett och prövat skohornen. Därför har vi tagit fram en ny modell i mjukare, snyggt färgad, transparent plast. Den nya modellen levereras med ett tillhörande band istället för krok. Vi har valt att kalla de nya skohornen Life Collection då de är ämnade att användas i livets alla skeden. Det medföljande bandet gör det möjligt att använda skohornet utan att behöva greppa hårt och utan att behöva böja sig. Då skohornet är såpass litet kan det fortfarande bäras med i fickan eller väskan vart än man går, vilket är praktiskt. Life-skohornen kommer initialt att säljas i Varsams butiker och web-shop. Skohornen kommer att finnas tillgängliga från slutet av augusti eller början av september.


BOOH Can Do! nu i över 200 butiker i 5 länder!
2010-05-13
BOOH Can Do! kan-själv-skohorn säljs nu av ett 80-tal butiker med anknytning till barn, design och skor och från och med mitten av maj även  av Clas Ohlson. Skohornet är därmed tillgängligt i ca 150 butiker i alla större städer i hela Sverige,  från Malmö i söder till Gällivare i norr, och i de flesta större köpcentrum. Utöver Sverige säljs skohornet nu också i Finland, Norge, Danmark och Storbritannien.

Fräsch ny förpackning
2010-05-02
Vi har inför sommaren tagit fram en ny och fräsch designad förpackning för BOOH Can Do! – skohorn för barn. Föpackningen lyfter fram produkten på ett snyggare, mer kommersiellt och tydligt sätt. Det framgår nu exempelvis att det finns en krok med, som man kan skriva barnets namn på och hänga upp skohornet på. Förpackningen har samtidigt internationaliserats då skohornet har börjat säljas i flera länder och flera länder är att vänta.


Snörlås - ny smart produkt
2010-04-02
I april började vi sälja vårt nya snörlås som man sätter fast på skosnörena. Skosnörena kan med snörlåset  öppnas och stängas på ett enkelt sätt istället för att varje gång knyta eller knyta upp knuten. Snörlåset finns i ett flertal snygga modeller och färger som tilltalar de flesta smaker. Det finns katter, elefanter, enkla och specialfärgade. Snörlåsen går att använda på alla ställen där man vanligtvis har en fast rosettknut, som skor och byxor.  Förutom att snörlåset är praktiskt är det en häftig detalj att smycka skorna med. Mot konsument säljs snörlåsen parvis. Beställningskvantitet för återförsäljare är 12 par/förpackning, där en förpackning innehåller snörlås av en modell och färg.

Start | Om oss | Beställ | Kontakt
Copyright © 2016 BOOH Can Do!