Privatkund

Våra smarta och snygga produkter finns att köpa hos våra återförsäljare runt om i landet. Antalet återförsäljare växer hela tiden, men hittar ni ingen butik nära er finns produkterna också att beställa på ett flertal web-shoppar. Vårt barnskohorn ska finnas hos alla återförsäljare, medan vårt snörlås än så länge är under introduktion.

Vi kommer under året att finnas på ett flertal barnmässor för konsumenter. Besök oss gärna och prova vårt unika skohorn som tusentals barn redan använder, hemma och på förskolan.

Hjälp oss gärna att informera er förskola om hur de kan underlätta vardagen för både personal och barn på förskolan. Skriv ut och ge dem vårt produktblad.

ProdukterSkohorn - Play & Learn Collection

Skohorn för barn – en svensk innovation som tack vare sin unika form gör det lättare och roligare för barnen att lära sig ta på sig skorna själv. Utvecklar barnen och underlättar för föräldrarna. Något som varje barnfamilj behöver.

Läs mer >>

LazeLox

LazeLox - istället för att knyta skosnörena. Trä i snörena en gång för alla, så kan du öppna och stänga utan besvärande knutar i fortsättningen. Så enkelt att barnen kan göra det själva. Funkar även till byxor och annat med snören som ska knytas.

Läs mer >>


Information Om

Produktblad till förskolan Inköpsställen Mässor
Nyheter Pressmeddelanden Produkter
Namnetiketter mall   Oss

Start | Om oss | Beställ | Kontakt
Copyright © 2016 BOOH Can Do!